Polivit B

IMAGE
Колкава е користа од истегнувањето пред вежбање?
Веројатно сте слушнале дека е препорачливо да се загреете, односно да го истегнете телото пред да започнете да вежбате, но прашањето е...
Совршен тандем за вежбање – 2 најдобри апликации: RunKeeper и MyFitnessPal
Наместо да се вклучувате на неколку апликации за да започнете со утринското трчање, да ги споделите вашите напредувања со...
IMAGE
Биолошкиот часовник во градовите чука побрзо
Научниците ги проучија биолошките активности во циклус од 24 часа на птицата кос во урбани и рурални средини на југот на Германија и...
Рибите заработуваат и трошат, Раковите штедат и позајмуваат
Овен Не сакаат да собираат пари на куп, туку повеќе сакаат секогаш да вложуваат, а не бегаат од ризичните инвестиции кои некогаш им се...
IMAGE
4 навики во исхраната кои треба веднаш да ги заборавите
Ова се работите кои никогаш не треба да ги правите…
10 моќни својства на боровинките
Покрај јаготките, боровинките се најпопуларните зрнести плодови. Намален ризик од рак и други болести, зголемен имун систем, поголемо...
IMAGE
4 работи кои тој ги помислува после првиот секс
4 работи кои тој ги помислува после првиот секс ...
Ако не ве буди аларм: Вибратор будилник – разбудете се со оргазам!
На Земјата моментално живеат околу седум милијарди луѓе, а најголем дел од нив го мразат утринското будење, особено ако се работи за...
  • Home

Почетна

Visit site Coral Betting and grab Coral Bonus